Liczba postów: 3,395
Liczba wątków: 219
Wcześniej nie miałam okazji - ale "A shot at glory" definitywnie
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 0
Ja najbardziej lubie Metroland, jest tam co prawda mieszanka utworów innych artystów, ale tytułowy Metroland i jego wersja instrumentalna (pierwszy kawałek z płyty) to prawdziwe perełki, takie romantyczne. Kiedy pierwszy raz słuchałem tej płyty byłem zakochany dlatego mi się tak fajnie kojarzy. Ano i jest jeszcze genialny Brats, utwór lekko kojarzący mi się z Tralala z LETB, który to album też bardzo lubie
Liczba postów: 1,536
Liczba wątków: 209
Co do dlugosci Wag The Dog, to kaseta na drugiej stronie byla jeszcze raz nagrana wiec mozna bylo w kolko sluchac
Co do Local Hero to 2 razy wymienialem kasete bo Freeway Flyer ma takie sciszenie w srodku i myslelismy z kolega ze byla zle nagrana
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu
Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Dzisiaj mi się komputer wysypał z całą playlistą a że obok miałem tylko i aż własnie Local Hero ratowałem się Marti właśnie tym kawałkiem kolega obok nagle: uważaj kończy ci sie. Ja na to: spokojnie to tylko takie miejsce jeszcze się rozkręcą
A pro po kaset Jedynka DS i utwór "In The Gallery" u mnie nie miała ostatniej zwrotki

I ten utwór też ma takie jedno "dziwne" miejsce kiedy jakby się troszeczkę ścisza to jest dokładnie 3 min. i 52sek. Zwróćcie uwagę
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day