31.10.2010, 21:05
Aż dziwne, że nie znalazłem takiego tematu: macie płyty DS w innej postaci niż bezduszne, zremasterowane CD ?
Może ktoś chciałby niedrogo odsprzedać nadwyżki?
Winyle- posiadacie?
|
31.10.2010, 21:05
Aż dziwne, że nie znalazłem takiego tematu: macie płyty DS w innej postaci niż bezduszne, zremasterowane CD ?
01.11.2010, 14:46
Oryginalne, brytyjskie wydania Alchemy i BiA. Nie ma bola, zebym sprzedal
Love, Peace & Dire Straits
01.11.2010, 21:12
Wszystkie DS i kilka singli. Aha i jeszcze Hillbillsów. Nie ma bola żebym sprzedał
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
04.11.2010, 17:58
Podobnież jak Robson posiadam wszystkie DS w postaci winyli, poza tym kilka solowych (Shangri-La i Get Lucky), Hillbilsów i kilka singli.... Oczywiście nie na sprzedaż, bo czym byłoby życie bez tego zapachu otwieranej koperty, tych delikatnych trzasków naelektryzowanej płyty wyciąganej z foliowej etykiety, tych przepięknych okładek, niektórych z wytłoczeniami (koperta z Communique), których nie uświadczysz na książeczce dodanej do CD... No i sam rytuał "nastawiania" płyty i obracania na drugą stronę... ech....
Co do innych nośników.. posiadam jeszcze DS na kasetach magnetofonowych (nie wszystkie, ale za to oryginalne z wysp :-)). Nie mogę oczywiście pominąć mini-winyli, czyli japońskich wydań płyt CD, w kopertach i z całą otoczką graficzną towarzyszącą winylom...
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
04.11.2010, 22:48
Dzisiaj (w imieniny ) doszedł mój pierwszy winyl- Making Movies, jest czad
05.11.2010, 08:49
Ja mam tylko czeskie wydanie Love Over Gold i brytyjski singiel Your Latest Trick. Nie ma bola
09.11.2010, 00:07
Bart napisał(a):Ja mam tylko czeskie wydanie Love Over Gold i brytyjski singiel Your Latest Trick. Nie ma bola Też,mam,kilka-naście i nie ma bola
09.11.2010, 14:16
A zapomniałem dodać "Missing..." Hillbillsów mam dzięki Jamboremu. Moja płyta listopada.
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
09.11.2010, 15:07
a ja mam Love Over Gold i aLCHEMY ale za to zepsuty i zakurzony gramofon
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
03.12.2010, 21:06
mi również udało sie dzieki pobytowi w UK wyhaczyć kilka czarnych płytek w ciągu paru dni udało mi sie uzbierać chyba z 6 winyli (za 1-2 Ł/szt ) oprócz ww wymienionych przez was mam jeszcze Local hero i Comfort and joy oraz Jedynkę oraz Communique jest śliczna
This is all the heaven we got,
right here where we are
04.12.2010, 22:22
Mam kilka w folijkach od lat 80-tych. Brothers in arms dostałem z Kanady jak wyszła i od razu wiedziałem, że to bedzie podbój świata. A Love over gold kupiłem w Polsce i to zdaje się było polskie wydanie, były w sklepach. Są trochę wysoko w szafie i nie chce mi sie sprawdzać.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|