Liczba postów: 1,816
Liczba wątków: 88
jak myslicie bedzie mozna nabyc plyte Johna w londynie?
Liczba postów: 1,816
Liczba wątków: 88
Liczba postów: 359
Liczba wątków: 25
Dzięki za ciekawą recenzję, Olaph. Rozbudziłeś mój apetyt na tę płytę! A tak swoją drogą wydaje mi się, że John jest w dobrej kondycji muzycznej. Przez chwilę zamarzył mi się nawet taki mega - koncert z utworami solowymi dawnych i obecnych członków DS i MK. I oczywiście duuużo dobrych, starych kawałków!
Liczba postów: 1,444
Liczba wątków: 20
Dziadek, też o tym marzę! Lubię Johna jako artystę i człowieka, więc niezmiennie widzę dla niego miejsce obok Marka.
dudageo napisał(a):A kto ta ładna kobietka towarzysząca Johnowi w "Streets of Heaven"? Wiecie może?
Wiecie.

To Polly Wood.
http://pollywoodmusic.com/
mirek napisał(a):jak myslicie bedzie mozna nabyc plyte Johna w londynie?
Z całą pewnością można ją kupić za pośrednictwem strony
http://www.johnillsley.com/
Tam też terminy najbliższych koncertów. Niestety, Mirku, Niemcy już "obskoczone".
Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Pamiętam jak z bratem oglądaliśmy kiedyś "A Night In London" Nie mogłem go przekonać że Glenn Worf to nie John Illsley

Mojemu bratu wydał się podobny i w zasadzie chyba do końca oglądał występ Dire Straits
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Liczba postów: 474
Liczba wątków: 22
świetny ten 'toe the line' ! kosmiczny!
dużo energetycznej (energetyzującej

) gitary i basu, przyjemny wokal
kurcze - widzę że muszę się przełamać i zacząć zamawiać płyty zza granicy, bo na empik czy merlin w przypadku mniej znanych artystów nie ma co liczyc...
Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Jestem po pierwszym przesłuchaniu "Streets Of Heaven" i bardzo mi się podoba. W zasadzie Olaph74 napisał wszystko z czym się zgadzam. Obok tytulowego i "Only Time Will Tell" z MK mój ulubione jak na razie to "I Thought I Saw It Coming" i "No Way To Say Goodbye" z Polly Wood. W sumie tylko "Tell Me" i "Banks Of The River" wydają mi się niepotrzebne a tak to płyta jest piękna. Polecam
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Liczba postów: 387
Liczba wątków: 7
Na liście przebojów Trójki można oddać głos na "Only time will tell" Johna & Marka.
always look on the bright side of life